sbarea
ARRANCA EL CLUB D'SB AREA
compartir
ARRANCA EL CLUB D'SB AREA

Arriba la Puríssima i amb ella les primeres novetats pel club d'snowboard area per la temporada 2013-2014. Ens hem calçat ja les botes i la taula i hem fet les primeres baixades i classes de la temporada. Des dels més petits fins als que ja fa temps que baixen per aquestes pistes hem gaudit i hem estat orgullosos de tornar a portar l'armilla de l'escola. El cap de setmana s'ha caracteritzat pels retrobaments, les abraçades, els "com ha anat l'estiu?" i, sobretot, per les ganes generalitzades de que arribés ja el fred i la neu!

Ara bé, aquest any hi ha notícies fresques!! Tots sabem que compartim la passió per la neu i l'snowboard. Ara bé, al club d'snowboard area oferim activitats tant pels nens i nenes com per a les famílies en general. Aquest mes de desembre tenim dues activitats importants programades per a gaudir en família.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la innauguració de la zona freestyle d'Alabaus,  la qual estem tots convidats. Hi haurà una masterclass de riders professionals, seguida d'una petita celebració amb una botifarrada i música que ens acompanyi. Per fi ens obren l'snowpark i una de les millors notícies que podem donar-vos es que tenim un pro rider a casa que ens podrà donar classes de freestyle al llarg de la temporada així que aquest any, més que mai, esperem amb ganes aquesta innauguració. Esperem que marqui un abans i un després en el nostre club i en la temporada!!

Tot i que el mes de desembre ja pinta molt bé, a més a més, el dia 22 us esperem a l'escola ben d'hora ben d'hora perquè així poguem gaudir d'una sortida de sol des del punt més alt de les nostres instal·lacions. Pujarem amb una mica d'ajuda fins al refugi del Niu de l'Àliga, on ens donaran una xocolata calenta mentre podem oservar la meravellosa sortida de sol que tenim per aquí i, un cop haguem esmorzat tots junts podrem estrenar les pistes fent les primeres marques del dia a la pista. El dia promet i, tot i que a vegades ens costi, segur que la matinada paga la pena. Nens i nenes del club, pares i mares, si voleu uni-vos a nosaltres el dia 22 no dubteu en fer-nos-ho saber!

El primer cap de setmana de club ha estat tot un èxit, amb molts dels nostres riders habituals i fidels i amb molts de nous! Quan menys te n'adones l'snowboard ja t'ha atrapat i aquí estem nosaltres, per a tractar aquesta estranya addicció. Que no decaigui família, que com més siguem més aprendrem i millor ens ho passarem!

Ens veiem aviat per a gaudir de tot això i molt més!