sbarea
CABIROL SURFERA 2013
compartir
CABIROL SURFERA 2013

El passat, dia 20 de gener, La Molina va obrir el Circuit Open Mini Freestylers de 2013 amb la celebració de La Cabirol Surfera que va aplegar a 38 nenes i nens de les categories Infantils I i Renyocs Snowboard i Freeski que van viure un any més l’emoció d’una competició de freestyle, en un circuit especialment dissenyat per als més petits. 

La Cabirol amb el dia Mundial d'Snowboard 

La Cabirol va voler sumar-s'hi al conjunt d'esdeveniments organitzats per totes les estacions d'esquí del món amb motiu de la celebració del Dia Mundial d'Snowboard. Per això, a part de la competició, es van dur a terme jocs, activitats i xocolatada per celebrar amb tots els participants i familiars una jornada de molt Freestyle. A part de la vessant competitiva, La Cabirol Surfera és una prova que té la intenció de promoure el Freestyle a la neu entre els més joves.

Renyocs

Els guanyadors de la cursa en categoria Renyocs femenina van ser Anna Martínez i Aina Gomariz, la primera del Club Esquí Alpí Ceterà, I la segona de SB AREA en Esquí i SB respectivament, i Arnau Bertran del Cerdanya Club Esquí i Biel Prats del ECOA, en SB categoria masculina.
Les 2ones posicions van ser per Laia Moreno del SB AREA i Maria Vidal del Club Esquí Alpí Ceretà, en categoria femenina, i per Martí Marsal del Cerdanya Club Esquí i Arnau Roig del ECOA. Finalment, els 3ers classificats en categoria Renyoc femenina van ser Martina Mestre del Club Esquí Ceretà i Alexia Puigjener del SB Area. En categoria masculina, els tercers van ser Saul Jimenez del Cerdanya Club Esquí i Toni Toledo del Rats Riding.


Infantils I

Els guanyadors infantils van ser Umi Rovira i Gerard Prat del ECOA, seguits de Joan Rodriguez del mateix club i Carlota Gil del Masella Team. 3ers van ser Gisela Grifell i Toni Moreno del SB AREA.    

El premi especial va ser per Lucia Puigjaner i Laia Gomariz per ser les Minifreestylers més petites (5 i 4 anys respectivament). També per Toni Moreno per guanyar el Campionat d'Ollie. Tots ells del club SB AREA.