sbarea
CAMP D'ESTIU A LES DEUX ALPES
compartir
CAMP D'ESTIU A LES DEUX ALPES

Un camp es sinònim d’aprenentatge, progressió i convivència juntament amb dosis de bon rotllo en un ambient proper i familiar. Es tracta d’un curs setmanal en el que instructors i alumnes, junt amb un gran número d’amics, conviuran amb els nens ajudant-los a progressar en l’esport que més ens agrada, vivint una experiència única plena de diversió, natura i esport sense precedents.

 

El nostre camp està dirigit a tots aquells alumnes d’Sb Area que ja han format part de les nostres classes, per tant tenen un nivell mínim que els permet desplaçar-se de forma autònoma per pistes.

Els nens estaran acompanyats en tot moment pels instructors d’Sb Area. Depenent del número de participants, seran un o dos instructors els que els acompanyin.

 

El camp es realitzarà a la glacera de Les Deux Alpes, situada als Alps francesos. És la glacera europea amb el més gran domini esquiable a l’estiu, es troba entre 2800 i 3600 metres d’alçada.

 

L’estació compta amb 17 remuntadors oberts des de les 7:00h del matí fins les 13:00h del migdia. A la tarda el poble de Les Deux Alpes ens ofereix una gran oferta d’activitats per fer amb els nens com ara piscina, skate park, llit elàstic, pistes de tenis, circuit per trineus d’estiu, bicicleta…

 

Muntanya i neu no són sempre sinònim de fred. A Les Deux Alpes hi ha una temperatura similar a la de qualsevol muntanya del Pirineu a l’estiu. El Sol hi pica de valent, durant el dia podem arribar a gaudir de 30 graus al poble, sempre i quant no ens sorprengui una tronada de tarda. A les nits la temperatura és agradable i amb un jersei en tenim prou. A la glacera solen estar entre 5 i 15 graus de temperatura, el que permet gaudir de l’snowboard sense els freds típics de l’hivern.

 

La setmana que hem escollit per a realitzar el camp aquest estiu és: del 13 al 20 de juliol, els dies 13 i 20 seran per viatjar.

 

El camp inclou 4h d’snowboard al dia, forfet per als 6 dies d’snowboard, activitats cada tarda i allotjament amb pensió completa. Tot això per només 790€/persona. El preu no inclou el transport, que dependrà del nombre d’inscrits.

 

Per a inscripcions i/o més informació podeu dirigir-vos a Sb Area a través del mail info@sbarea.com o trucant al 670311015.

El termini d'inscripció acaba el 15 de maig per tal de poder assegurar l'allotjament i el transport.

 

ENS VEIEM A LES DEUX ALPES!!!!